Skip to main content

DIÁKSZÁLLÁS BUDAPEST

Ismerd meg a környéket!

Budapest nappal

Ráadásul közel van minden fontosabb és izgalmasabb látnivaló, de akkor sem kell messzire menned, ha egy szép parkban, nagyobb zöld területen vagy épp vízparton szeretnél sétálni.

Könnyen elérhető a Városliget, a Duna-part, a Parlament, de a Budai Vár és a Hősök tere sincs messze. Ha megéhezel, akkor sem kell kilométereket gyalogolnod: számtalan élelmiszerbolt, bevásárlóközpont, kifőzde és étterem várja, hogy felfedezd.

Ahogy a képekből is láthatod, Budapest az egyik legváltozatosabb főváros a világon: akár a nyugodtabb programokat, akár a pörgősebb eseményeket kedveled, itt biztos jól fogod magad érezni.

A Rákóczi 17 a belvárosban, szó szerint a központban található, így pár száz méteres körzetben minden van, ami csak kellhet: banktól gyógyszertárig, postától éjjel-nappaliig.

Budapest éjjel

A főváros éjjel legalább olyan izgalmas, mint nappal: világviszonylatban is az egyik legbiztonságosabb város, így éjjel is nyugodtan sétálhatsz a környéken! Gyönyörködhetsz a díszkivilágításban leugorhatsz a sarokra egy jót enni-inni, na és persze számtalan bulihely közül választhatsz.

Ahogy a képekből is láthatod, ha bulizásról vagy szórakozásról van szó, kivételesen széles a választék, biztos meg fogod találni a neked tetsző helyet: legyen az romkocsma, elegáns borozó, laza kerthelyiség, menő diszkó, eklektikus kávézó vagy bármi más.