Diákszállás Budapest

Ismerd meg a környéket!

Budapest nappal

Ahogy a képekből is láthatod, Budapest az egyik legváltozatosabb főváros a világon: akár a nyugodtabb programokat, akár a pörgősebb eseményeket kedveled, itt biztos jól fogod magad érezni.

A Rákóczi 17 a belvárosban, szó szerint a központban található, így pár száz méteres körzetben minden van, ami csak kellhet: banktól gyógyszertárig, postától éjjel-nappaliig.

Ráadásul közel van minden fontosabb és izgalmasabb látnivaló, de akkor sem kell messzire menned, ha egy szép parkban, nagyobb zöld területen vagy épp vízparton szeretnél sétálni.

Könnyen elérhető a Városliget, a Duna-part, a Parlament, de a Budai Vár és a Hősök tere sincs messze. Ha megéhezel, akkor sem kell kilométereket gyalogolnod: számtalan élelmiszerbolt, bevásárlóközpont, kifőzde és étterem várja, hogy felfedezd.

Ha szeretnéd, ha visszahívnánk egy bővebb tájékoztatással, kérjük add meg nevedet és telefonszámodat és munkatársunk hamarosan jelentkezik!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ha érdekelnek a részletek, vagy kérdésed van a szobákkal, foglalással kapcsolatban, kérjük töltsd ki az alábbi, rövid űrlapot és munkatársaink hamarosan válaszolnak.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.