Dubai: Studio 8.

20 m² alapterületű szoba maximum 2 férőhellyel
 • 0
Legközelebbi szabad időpont: 2021. július 1.
Student_room_for_rent_Budapest_Dubai_room
 • 0
Lakás részletek

A szobát díjnyertes építész tervei alapján alakítottuk ki, a berendezés modern és fiatalos, a stílus igényes és letisztult a wifi pedig gyors!

 • 2 ágy
 • 2 íróasztal
 • ablak
 • elhúzható róló
 • hűtő
 • lámpák
 • székek

Mi van a szobákban?

A szobákban két ágy van, 2 db íróasztallal, székkel, szekrényekkel, polcok amibe még lehet pakolni, minden szobában kis hűtő.

Minden szoba zárható és saját kulccsal rendelkezik.

Mi van a közös helyiségekben?

A lakásban 4 fürdőszoba, 4 WC-vel áll rendelkezésre, van közösségi tér, konyha, nagy méretű hűtőszekrények, teljes konyhai felszerelés, edények, poharak, tányérok, evőeszközök, merőkanalak, tésztaszűrők, tálcák, vágódeszkák, kések, tojás-sütők, mikroullámú sütők, főzőlap, kávéfőző, 2 db mosógép, mosogatógép, vasaló, kenyérpirító, vízforralók, a fürdőszobákban hajszárítók, szárítógép.

Mit tartalmaz az ár?

A havi bérleti díj mindent rezsit és járulékos költséget tartalmaz: közös költség, villany, víz, wifi és az összes eszköz használatát beleértve.

A közös használati helyiségek heti kétszeri takarítása benne van az árban.

A szoba tanuláshoz és a szabadidő kellemes eltöltéséhez is ideális, hiszen a kényelmes ágy mellett külön íróasztalod lesz asztali lámpával, ezen kívül több szék is a berendezés részét képezi, és külön hűtő is jár mindegyik szobához, így nem kell attól tartanod, hogy más is szemet vet az ételedre.

A nagy ablaknak köszönhetően nem kell állandóan égetned a lámpát, és a mesterséges világítás mellett természetes fény is bőven jut a szobádba! Az elhúzható rolónak köszönhetően pedig a beáramló fény mennyiségét szabályozni is tudod!

Albérlet diákoknak diákszállás, albérlet egyetemistáknak, diákoknak albérlet, diákszállás Budapest

Albérlet diákoknak és diák szállás jellemzői:

– Prémium minőségű 3 zónás, 20 cm vastag kényelmes matracok minden szobában
– Lift a házban, használhatod bármikor
– Akadálymentesített feljutás az emeletre is
– Kimondottan csendes, biztonságos társasházban lakhatsz, de mégis a belváros szívében
– Többlépcsős beléptető rendszer fokozza a biztonságod
– Biztonsági kamerák is vigyáznak értékeidre és RÁD
– Budapest leg-tradicionálisabb kerületének kiemelt Palota-negyedében élvezheted amíg a városban tanulsz
– Ha szereted a város gyönyörű forgatagát és szeretnéd érezni ahogy kel és fekszik egy különleges város akkor a Budapest szobát ajánljuk, erkéllyel, kilátással a városra
– Ha visszahúzódóbb vagy és nagyobb csendre vágysz válaszd a Singapore, Bangkok, Dubai, London, New York, Hong-Kong szobákat
– Ha szeretnél más kúltúrákból érkező intelligens, jó háttérrel rendelkező, magasan képzett diákokat megismerni és együtt lakni mindenképpen válassz minket, többszörösen előszűrjük a lakóinkat, így Te maximális biztonságban lehetsz
– A közösségi területeken a heti 2x takarítás mellett minden héten 1 alkalommal fertőtlenítést is végzünk, nem csak speciális időszakokban
– Ha orvosi ellátásra szorulsz azonnal segítünk a legjobb orvosi ellátásban, hiszen mi magunk is Budapesten élünk, ismerjük a legjobb orvosokat, leggyorsabb ellátást a nap 24 órájában.
– Rugalmasan kezeljük a be- és kiköltözést, bármikor jöhetsz a hónap közepén is és időarányosan számoljuk az itt tartózkodásodat
– Külön közösségi csoportot üzemeltetünk az itt lakó Diákjainknak, napi szinten tartjuk velük a kapcsolatot, amennyiben bármilyen probléma felmerül 30 percen belül a diákszálláson vagyunk
– Biztosítjuk Neked a tanuláshoz elengedhetetlen nyugalmat, de ha már kitanultad magad, akkor várnak a közeli pub-ok, éttermek, kedvelt szórakozóhelyek, melyek 400 méteres távolságon belül megtalálhatóak hiszen Budapest szívébe költözöl.
– Új kiépítésú fűtésrendszer, modern, kondenzációs, belső égésű ultra biztosnágos gázkazán automata biztonsági funkciókkal
– 600 literes, mind a 4 fürdőszobára elegendő mennyiségű melegvíz tároló, ami sose fogy ki
– Ha sok csomaggal érkezel sem probléma, mert a tágas nagy belmagasságú szobákban mindent el tudsz pakolni
– A magas sávszélességű internetről is gondoskodtunk, jelenleg 2 bejövő szolgáltatótól biztosítjuk a gyors internetet, a lakásban 6 WIFI router gondoskodik a lefedettségről és minden szobában 2 db kábeles internethez való csatlakozás is megoldott ha notebookon, laptopon szeretsz tanulni, filmet nézni, kapcsolatot tartani.
– Válassz egy új, biztonságos, trendy, jól felszerelt, minden igényt kielégítő belvárosi exlusive diákszállást
– Válassz minket! Várunk szeretettel!
– Hívj minket vagy foglalj online!

https://diaklakas.hu/kapcsolat-diakszallas-diaklakas-budapest/

Nézd meg Facebook oldalunkat is:

https://www.facebook.com/studentroomforrentBudapest/

Albérlet diákoknak diákszállás, albérlet egyetemistáknak, diákoknak albérlet, diákszállás Budapest

Szobatársat nem kell keresned, tudsz egyedül is ágyat foglalni, erre csak azért hívjuk fel a figyelmet, mert többen kérdeztétek telefonban.
Ha viszont barátoddal, csoporttársaddal vagy egyetemi társaddal egyszerre foglaltok meglepünk Titeket egy speciális visszautasíthatatlan kedvezménnyel.

Foglalj szállást most!

Ha szeretnéd, ha visszahívnánk egy bővebb tájékoztatással, kérjük add meg nevedet és telefonszámodat és munkatársunk hamarosan jelentkezik!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ha érdekelnek a részletek, vagy kérdésed van a szobával, foglalással kapcsolatban, kérjük töltsd ki az alábbi, rövid űrlapot és munkatársaink hamarosan válaszolnak.

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Szoba foglalás

Kezdő hónap < 2022 > Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Sze Okt Nov Dec
Vége hónap < 2022 > Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Sze Okt Nov Dec
Tovább a pénztárhoz Számolás és foglalás véglegesítése

 • Singapore: Studio 9.
  21 m² szoba maximum 2 férőhellyel, kedvelt galériás elrendezéssel
  Legközelebbi szabad időpont: 2020. február 1.
 • London: Studio 7.
  23 m² szoba maximum 2 férőhellyel
  Legközelebbi szabad időpont: 2022. június 1.

Ha szeretnéd, ha visszahívnánk egy bővebb tájékoztatással, kérjük add meg nevedet és telefonszámodat és munkatársunk hamarosan jelentkezik!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ha érdekelnek a részletek, vagy kérdésed van a szobákkal, foglalással kapcsolatban, kérjük töltsd ki az alábbi, rövid űrlapot és munkatársaink hamarosan válaszolnak.

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.